This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Blog

HomeDesignFürdőszoba

Fürdőszoba

A fürdőszobák kialakításánál, általában az első számú dilemmát az okozza, hogy kádat, vagy zuhanyzót válasszunk-e. Ez a kérdés nem csak akkor merül fel, ha kicsi a fürdőszoba és szeretnénk, ha a kád nem foglalna el sok helyet. Érdemes tisztálkodási szokásainkat megvizsgálni, hogy általában zuhanyozunk-e, vagy szívesebben merülünk el és relaxálunk a kádban. Kisgyermekes családoknál talán érdemesebb a kádat választani. De amennyiben nem a kis hely miatt kell a zuhanyzó mellett dönteni, és kicsit körül néztünk szakáruházakban, akkor talán rá fogunk jönni arra, hogy nem is biztos, hogy választanunk kell. Hiszen a gyártók már kínálnak olyan megoldásokat, melyekkel nem kell többé kompromisszumot kötni. A legegyszerűbb megoldásnak talán a zuhanyfüggöny jutna eszünkbe, de egy paraván, káddal egybeépített zuhanykabin, vagy a zuhanyajtós kád remek választás lehet. Sokan azonban inkább a zuhanyzó mellett döntenek, viszont a kabinok tisztán tartása nem könnyű feladat. Érdemes átgondolni, hogy van-e lehetőségünk épített zuhany kialakítására. Amennyiben igen, próbáljunk meg falfülkéket kialakítani, ahol kényelmesen hozzá férhetünk a tusfürdőhöz stb… Divatos megoldás az üveg zahnyzó. Az első képet azok számára ajánlom, akiknek nagyon kicsi a zuhanyzójuk. Kis fürdőszobák esetén a RAVAK olyan kád és mosdó megoldásokat kínál, melyek igazán helytakarékosak.

Ha nem szeretnénk a szennyestartót szem előtt tartani, tehetjük azt szekrénybe is. Mosógépet helyezhetjük pult alá, épített mosdópult esetén viszont válasszunk alacsony mosógépet. Nagy tükörrel tágasabbnak hat fürdőszobánk. Gyakran a nehezen berendezhető helyiségeknél jó megoldás, ha az ajtó kifelé nyílik. Inkább fordítsuk meg, így több hely marad a fürdőszobában. Ne használjunk nagy csempéket kis fürdőszobában és ne vigyük túlzásba a minták használatát. Összenyomja a teret, és inkább világos árnyalatú burkolatok mellett érdemes dönteni.

furdoszoba_otletek_1
SONY DSC
furdoszoba_otletek_10
furdoszoba_otletek_13
furdoszoba_otletek_2
69b359b64527ea3cf289341df5af9093
furdoszoba_otletek_11
furdoszoba_otletek_14
furdoszoba_otletek_3
furdoszoba_otletek_6
furdoszoba_otletek_12