Üdvözlöm, Dobsa Mónika lakberendező vagyok.

Lakberendezőként célom, hogy minél több ember olyan otthonnal rendelkezzen, ahová öröm hazatérni. Mert a szép otthon MINDENKINEK jár!

Online távtervezés

Online távtervezés vidéki, külföldi otthonok esetén remek lehetőség!

Egyedi ajánlatkérés

Különleges igényei vannak, üzlethelyiség, iroda tervezésében kérne segítséget? Kérje egyedi ajánlatomat.

24 órán belül

Küldje meg az alaprajzot otthonáról és akár 24 órán belül elkészítem Önnek ajánlatom. Vagy hívjon, hogy átbeszélhessük az Ön igényeit: 06/30-288-02-98

Árak

Helyszíni felmérés és tanácsadás

Személyes találkozó alkalmával otthona adottságai és annak felmérésre történik, átbeszéljük az Ön igényeit, a lehetőségeket és tanácsot adok mit javasolnék tenni annak eléréséhez, hogy otthonával tökéletesen elégedett legyen. Segítek mind a színek, anyagok, elrendezés és burkolatok, bútorok stb… megválasztásában.

Díja: 30.000.- Ft

A szolgáltatás díja budapesti kiszállás esetén érvényes. A tanácsadás díját az ingatlan mérete nem befolyásolja. Időtartam ~ 1-1,5 óra

3 dimenziós látványterv megvalósítási tervdokumentációval

Fotorealisztikus 3 dimenziós látványterven láthatja, hogy mutat majd otthona. A végleges tervekről megvalósítási tervdokumentációt készítek, mely tartalmazza a látványterveket, méretekkel ellátott berendezési alaprajzot, falnézeteket burkolat- és világításkiosztási tervet, beszerzési forrásokat, sok hasznos információt, mely segítségére lesz a látványtervek megvalósításában.

Díja: 7.000.- Ft

A szolgáltatás díja: 7.000.- Ft. / nm (minimum 30.000.- Ft. / helyiség). VAGY nézze meg kedvezményes áraimat a CSOMAGOK menüpont alatt.

Térszervezés

Azoknak, akik szeretnék kihozni a maximumot otthonuk elrendezésében, bebútorozásában. Térszervezés, berendezési alaprajz verziók készítése az optimális elrendezés, a terek jobb kihasználása és bebútorozása érdekében. Minimum vállalás 50 nm-től.

Díja: 1.800.- Ft / nm

Beszerzés

Bútorok, kiegészítők beszerzésének intézése, esetleg közös áruházlátogatás, választásban való segítségnyújtás.

Díja: Egyedi ajánlat alapján

Kivitelezés

Kivitelezői csapat ajánlása, azok, vagy az Ön szakembereivel való együttműködés, tárgyalás, egyeztetés, munkafolyamatok ellenőrzése.

Díja: Egyedi ajánlat alapján

Egyedi bútor tervezése

A helyiség méreteihez igazított és az egyedi igények alapján – 3 dimenziós látványtervbe beillesztett – egyedi bútor tervezése, külső-belső kialakítással, a legyártáshoz szükséges méretezett rajzokkal és anyagmegjelöléssel.

Díja: 10.000.- Ft

Egyedi ajánlatkérés

Küldje meg az alaprajzot otthonáról és akár 24 órán belül elkészítem Önnek ajánlatom. Vagy hívjon, hogy átbeszélhessük még az ajánlat elkészítése előtt az Ön igényeit: 06/30-288-02-98

Díja: INGYENES

Kérdése van, vagy árajánlatot kérne? Hívjon most!

Miért engem válasszon?

Lakberendezőként célom, hogy minél több ember olyan otthonnal rendelkezzen, ahová öröm hazatérni. Mert a szép otthon MINDENKINEK jár! Ha úgy érzi elakadt otthona szépítésében, építkezik, bizonytalan a színek, anyagok használatában, és szívesen venné igénybe lakberendező segítségét, mert Ön is gyönyörű otthonra vágyik, várom hívását. Elérhető áron házak, lakások, de akár csak egy-egy helyiség pl. konyha, nappali, fürdőszoba, hálószoba látványtervezése. Álomlakás lakberendező segítségével Önnek is, akár pár héten belül! Az elképzeléseket otthonáról 3 dimenziós fotorealisztikus látványtervek segítségével jelenítem meg az Ön számára.

Vállalásaim

LAKÁSOK 0
CSALÁDI HÁZAK 0
IRODÁK 0
ÜZLETHELYISÉGEK 0
ONLINE TERVEZÉS ÉS TANÁCSADÁS 0

Munkáim

Tekintse meg néhány referencia munkámat.

Kérdése van, vagy árajánlatot kérne? Hívjon most!

Ajánlatkérés

Kérdése van, vagy árajánlatot kérne? Hívjon most!