ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK

Helyszíni felmérés és tanácsadás

Személyes találkozó alkalmával otthona adottságai és annak felmérésre történik, átbeszéljük az Ön igényeit, a lehetőségeket és tanácsot adok mit javasolnék tenni annak eléréséhez, hogy otthonával tökéletesen elégedett legyen. Segítek mind a színek, anyagok, elrendezés és burkolatok, bútorok stb... megválasztásában.

Díja: 25.000.- Ft

A szolgáltatás díja budapesti kiszállás esetén érvényes. A tanácsadás díját az ingatlan mérete nem befolyásolja. Időtartam ~ 1-1,5 óra.

3 dimenziós látványterv megvalósítási tervdokumentációval

Fotorealisztikus 3 dimenziós látványterven megtervezem hogy mutatna otthona. A végleges tervekről megvalósítási tervdokumentációt készítek, mely tartalmazza a látványterveket, méretekkel ellátott berendezési alaprajzot, falnézeteket burkolat- és világításkiosztási tervet.

Díja: 5.500.- Ft

A szolgáltatás díja: 5.500.- Ft. / nm (minimum 25.000.- Ft. / helyiség). VAGY nézze meg kedvezményes áraimat a CSOMAGOK menüpont alatt.

Térszervezés

Új szolgáltatás (!) azoknak, akik szeretnék kihozni a maximumot otthonuk elrendezésében, bebútorozásában. Térszervezés, berendezési alaprajz verziók készítése az optimális elrendezés, a terek jobb kihasználása és bebútorozása érdekében. Minimum vállalás 50 nm-től, 3D látványterv rendelése esetén díjmentes. Részletekért hívjon.

Díja: 1.200.- Ft / nm

Tanácsadás extra

Találkozó alkalmával helyszínen montázs javaslat készítése színek, anyagok, stílusok használatára vonatkozóan. A montázst e-mailben is megküldöm Önnek. Részletekért várom hívását.

Díja: 15.000.- Ft./óra

Beszerzés

Bútorok, kiegészítők beszerzésének intézése, esetleg közös áruházlátogatás, választásban való segítségnyújtás.

Díja: Egyedi ajánlat alapján

Kivitelezés

Kivitelezői csapat ajánlása, azok, vagy az Ön szakembereivel való együttműködés, tárgyalás, egyeztetés, munkafolyamatok ellenőrzése

Díja: Egyedi ajánlat alapján

Egyedi bútor tervezése

A helyiség méreteihez igazított és az egyedi igények alapján - 3 dimenziós látványtervbe beillesztett - egyedi bútor tervezése, külső-belső kialakítással, a legyártáshoz szükséges méretezett rajzokkal és anyagmegjelöléssel.

Díja: 10.000.- Ft

Egyedi ajánlatkérés

Küldje meg az alaprajzot otthonáról és akár 24 órán belül elkészítem Önnek ajánlatom. Vagy hívjon, hogy átbeszélhessük még az ajánlat elkészítése előtt az Ön igényeit: 06/30-288-02-98

Díja: INGYENES

Ajánlatkérés

Kérdése van, vagy árajánlatot kérne? Hívjon most!