This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK

Helyszíni felmérés és tanácsadás

Személyes találkozó alkalmával otthona adottságai és annak felmérésre történik, átbeszéljük az Ön igényeit, a lehetőségeket és tanácsot adok mit javasolnék tenni annak eléréséhez, hogy otthonával tökéletesen elégedett legyen. Segítek mind a színek, anyagok, elrendezés és burkolatok, bútorok stb... megválasztásában.

Díja: 20.000.- Ft

A szolgáltatás díja budapesti kiszállás esetén érvényes. A tanácsadás díját az ingatlan mérete és a megbeszélés időtartama nem befolyásolja.

3 dimenziós látványterv megvalósítási tervdokumentációval

Fotorealisztikus 3 dimenziós látványterven megtervezem hogy mutatna otthona. A végleges tervekről megvalósítási tervdokumentációt készítek, mely tartalmazza a látványterveket, méretekkel ellátott berendezési alaprajzot, falnézeteket burkolat- és világításkiosztási tervet.

Díja: 4.500.- Ft

A szolgáltatás díja: 4.500.- Ft. / nm (minimum 15.000.- Ft. / helyiség).

Beszerzés

Bútorok, kiegészítők beszerzésének intézése, esetleg közös áruházlátogatás, választásban való segítségnyújtás.

Díja: Egyedi ajánlat alapján

Kivitelezés

Kivitelezői csapat ajánlása, azok, vagy az Ön szakembereivel való együttműködés, tárgyalás, egyeztetés, munkafolyamatok ellenőrzése

Díja: Egyedi ajánlat alapján

Egyedi bútor tervezése

A helyiség méreteihez igazított és az egyedi igények alapján - 3 dimenziós látványtervbe beillesztett - egyedi bútor tervezése, külső-belső kialakítással, a legyártáshoz szükséges méretezett rajzokkal és anyagmegjelöléssel.

Díja: 8.000.- Ft

Egyedi ajánlatkérés

Küldje meg az alaprajzot otthonáról és akár 24 órán belül elkészítem Önnek ajánlatom. Vagy hívjon, hogy átbeszélhessük még az ajánlat elkészítése előtt az Ön igényeit: 06/30-288-02-98

Díja: INGYENES

Térszervezés

Térszervezés, berendezési alaprajz verziók készítése az optimális elrendezés, a terek jobb kihasználása és bebútorozása érdekében. Minimum vállalás 50 nm-től, 3D látványterv rendelése esetén díjmentes. Részletekért hívjon.

Díja: 800.- Ft / nm

Tanácsadás extra

Találkozó alkalmával helyszínen montázs javaslat készítése színek, anyagok, stílusok használatára vonatkozóan. A montázst e-mailben is megküldöm Önnek. Részletekért várom hívását.

Díja: 15.000.- Ft./óra

Ajánlatkérés

Kérdése van, vagy árajánlatot kérne? Hívjon most!