a

Üdvözlöm, Dobsa Mónika lakberendező vagyok.

Lakberendezőként célom, hogy minél több ember olyan otthonnal rendelkezzen, ahová öröm hazatérni. Mert a szép otthon MINDENKINEK jár!
e

Személyes tanácsadás

Személyes találkozó alkalmával tanácsot adok, mit tegyen azért, hogy otthonával tökéletesen elégedett legyen.

3D-s látványterv

Fotorealisztikus 3 dimenziós látványterven láthatja, hogy mutatna otthona. A végleges tervekről megvalósítási tervdokumentációt készítek.

Egyedi bútor tervezése

A helyiség méreteihez igazított és az egyedi igények alapján egyedi bútor tervezése, külső-belső kialakítással...

Berendezési alaprajz verziók

Új szolgáltatás (!) Térszervezés, berendezési alaprajz verziók készítése az optimális elrendezés, a terek jobb kihasználása és bebútorozása érdekében.

Lakberendezés elérhető áron

Dobsa Mónika lakberendező vagyok. 9 éve foglalkozom a szakmámmal, eddig több száz ügyfelem kívánságait sikerült megvalósítanom.

Célom, hogy minél több ember olyan otthonnal rendelkezzen, ahová öröm hazatérni.

Ha szüksége van segítségemre, szeretne konzultálni, kérem jelentkezzen elérhetőségeimen! A szép otthon mindenkinek jár!

További szolgáltatások

Beszerzés

Bútorok, kiegészítők beszerzésének intézése, esetleg közös áruházlátogatás, választásban való segítségnyújtás.

Kivitelezés

Kivitelezői csapat ajánlása, azok, vagy az Ön szakembereivel való együttműködés, tárgyalás, egyeztetés, munkafolyamatok ellenőrzése.

Online távtervezés

Az igények átbeszélése és a tervezés online, illetve telefonon keresztül folyamatos egyeztetéssel történik. Vidéki otthonok esetén remek lehetőség!

Tervdokumentáció

Az elkészült és elfogadott látványterveket követően önállóan is meg tudja valósítani a láttotakat a kivitelezési tervdokumentáció alapján.

Egyedi ajánlatkérés

Különleges igényei vannak, üzlethelyiség, iroda tervezésében kérne segítséget? Kérje egyedi ajánlatomat.

24 órán belül

Küldje meg az alaprajzot otthonáról és akár 24 órán belül elkészítem Önnek ajánlatom. Vagy hívjon, hogy átbeszélhessük az Ön igényeit: 06/30-288-02-98

Térszervezés

Térszervezés, berendezési alaprajz verziók készítése az optimális elrendezés, a terek jobb kihasználhatósága, bebútorozása érdekében.

Tanácsadás extra

Találkozó alkalmával helyszínen montázs javaslat készítése színek, anyagok, stílusok használatára vonatkozóan. A montázst e-mailben is megküldöm Önnek.

Kérdése van, vagy árajánlatot kérne? Hívjon most!

Miért engem válasszon?

Lakberendezőként célom, hogy minél több ember olyan otthonnal rendelkezzen, ahová öröm hazatérni. Mert a szép otthon MINDENKINEK jár! Ha úgy érzi elakadt otthona szépítésében, építkezik, bizonytalan a színek, anyagok használatában, és szívesen venné igénybe lakberendező segítségét, mert Ön is gyönyörű otthonra vágyik, várom hívását. Elérhető áron házak, lakások, de akár csak egy-egy helyiség pl. konyha, nappali, fürdőszoba, hálószoba látványtervezése. Álomlakás lakberendező segítségével Önnek is, akár pár héten belül! Az elképzeléseket otthonáról 3 dimenziós fotorealisztikus látványtervek segítségével jelenítem meg az Ön számára.

Vállalásaim

LAKÁSOK 0
CSALÁDI HÁZAK 0
IRODÁK 0
ÜZLETHELYISÉGEK 0
ONLINE TERVEZÉS ÉS TANÁCSADÁS 0

Munkáim

Tekintse meg néhány referencia munkámat. A képre való kattintással további képeket talál az adott lakásról, helyiségről.

Idézetek

Az otthon nem az, ahonnan jöttél, hanem az, ahol fényre lelsz, amikor már mindent sötétség borít.

Pierce Brown
Író

Idézetek

Az tesz valakit művésszé, hogy a lelki életéből vesz motívumokat, és fizikai formát ad az érzései és a vágyai által inspirált témának.

Jim Carrey
Amerikai színész

Idézetek

A tömegek világa csak mohó, de nem igényes. Te maradj mértéktartó és igényes.

Márai Sándor
Magyar író

Kérdése van, vagy árajánlatot kérne? Hívjon most!