Blog

HomeDesignGyerekjátékok rendszerezése

Gyerekjátékok rendszerezése

A gyerekek játékaiból egyre több és több lesz, sok anyuka kéri lakberendező segítségét, amikor a gyerek szobájában eluralkodik a káosz. A sok játékot érdemes ötletesen tárolni, rendszerezni, ha nem szeretnénk, hogy a gyerekszobában, nappaliban össze-vissza heverjenek a plüssök, kisautók stb… Válasszunk egy-két nyitott polcrendszert, melyről a gyermek könnyen le tudja venni a játékát. A színes bútor még vidámabbá is teszi a szobát, de ha valami egyszerűbbet szeretnénk, akkor azokban kimondottan jól mutatnak a színes, mintás dobozok, műanyag és fonott kosarak, amik elrejtik a szem elől a sok holmit, mégis hozzáférhető marad a gyerekek számára. Így rendszerezhetjük is a játékokat és megtaníthatjuk rá a gyerekeket, mit hova kell majd visszatenni.

Az áruházak számtalan fiókos, dobozos tárolási megoldást kínálnak. Ám ha szeretnénk valami egyedit, akkor jó móka lehet együtt készíteni tároló dobozokat a gyerekekkel. Cipős dobozokra ragaszthatunk színes csomagoló papírt, de akár festeni, ragasztani is lehet rájuk figurákat. Ráírhatjuk mit is tárolunk majd benne és ha több gyerkőcünk van, a gyerekek neve is felkerülhet rá. Ügyes kezű apukák és kisfiúk közös programja pedig egy ládika készítése lehet.

Jó szórakozást a közös munkához!!! További gyerekszoba ötleteket és megoldások itt: http://www.facebook.com/pages/Dobsa-M%C3%B3nika-lakberendez%C5%91/528247363852249