Blog

HomeDesignEmeletes ágyak

Emeletes ágyak

Az emeletes ágyakat leginkább kis helyigényük miatt kedveljük. De manapság az alváson kívül már sokkal több funkciót töltenek be, mint régen. A lakberendező az Ön igényéhez és a helyi adottságokhoz alkalmazkodva egyedi megoldásokat tud tervezni gyermeke szobájába.

Egyszemélyes ágyak esetén, ha a felső szinten alszik a gyerek, az ágy alatt íróasztal, ruhásszekrény, kanapé is elfér, így kis gyerekszobában nem érezzük azt, hogy sok bútort zsúfoltunk össze. Már vannak mindenféle fajták, csúszdás,  váras,  sátras stb… kivitel, mely a gyerekek otthoni játszóházává is válhat.

A két, vagy több személyes emeletes ágyakkal szintén rengeteg helyet lehet megspórolni, így több hely marad a szobában játszásra. Ezeket is lehet kombinálni szekrényekkel, íróasztallal. Ha időnként helyet kell biztosítani vendég gyerek számára, akkor igen ötletes megoldás az ágy alól kihúzható vendégágy. Így amikor nincs rá szükség, egyszerűen visszatoljuk és egyáltalán nincs útban. Az olyan megoldás, amikor az íróasztal kihúzható, csak abban az esetben javasolt, ha rendkívül kis szobáról van szó. Ugyanis arról nap, mint nap lepakolni kissé macerás feladat.

Az emeletes ággyá nyitható kanapét inkább csak vendég ágyként érdemes használni. Ezek könnyen kinyithatók és ha attól félnek, hogy az éjszaka összecsukódik, higgyék el biztonságos megoldás.

További gyerekszoba ötleteket és megoldások itt: http://www.facebook.com/pages/Dobsa-M%C3%B3nika-lakberendez%C5%91/528247363852249